Aktuellt

19 juni 2019 – Knytkalas på Engarn

Den 10 augusti  kl. 13 är det dags för ett nytt knytkalas i vagnslidret på Engarn. En vägbeskrivning för er som inte har varit här förut: Om du kommer med buss, stig av vid hållplatsen Engarn, gå uppför trappan och följ därefter stigen till höger tills du kommer fram till gårdsplanen med vagnslidret. Om du kommer med bil, parkera på någon av infartsparkeringarna, gå till busshållplatsen, uppför trappan o.s.v. enl. ovan. Det kan ev. finnas plats för några få att parkera uppe vid husen. Kör i så fall från Resarövägen upp på Engarns byväg fram till våra uthus (en lada, vagnslidret, en svinstia) och fråga var du kan ställa bilen. Om du kommit vilse, ring 0731-53 58 57 eller 0707-56 73 56 och fråga.

En viss planering av kalaset kan vara bra, så att inte alla kommer med en efterrätt. Det behövs alltså en anmälan till big.vaxholm@gmail.com eller till något av telefonnumren ovan, så kan vi dela ut uppdrag, t.ex. en sallad, en paj, en efterrätt, dricka, bröd-ost-smör, kaffebröd, o.s.v., inte mer specificerat än så. Om det är något du väldigt gärna vill ta med dig, tala om det i din anmälan. Om du inte nu vet säkert att du kan komma, så kom ändå, och ta med något vad som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.